Ana içeriğe atla

“Adaletsizlik sonsuza kadar hükmedemez”

“Adaletsizlik sonsuza kadar hükmedemez”
Adalet kahramanı Dursun Çiçek,
Dursun Çiçek ile Yükselen Türkiye oluşumu ekibi olarak değerli arkadaşım Durmuş Çelen ve Ercan Doğan ile bir araya geldik.
FETO ABD'ye uşaklık yapmak için kurulmuş.
FETO “irticayla mücadele eylem planı” isimli sahte bir belgenin üzerinde ki ıslak imza Dursun Çiçek'e aittir, diye iftira attı.
Türk yargısını ele geçirmiş teröristler Dursun Çiçek’i iki kez tutukladılar.
Serbest kaldı.
Bu kez Feto’nun jandarma, emniyet ve adli tıp içerisindeki teröristleri sahte belgedeki imzanın Dursun Çiçek’e ait olduğuna dair rapor düzenlediler. Bu yalan üzerine Feto’nun teröristleri Dursun Çiçek’i son olarak 29 Nisan 2010 tarihinde tutukladılar.Kamuoyunun Ergenekon iddianamesi ile bildiği davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istediler. Tutukluluk surelerini de getirilen düzenleme ile 19 Haziran 2014 tarihinde tahliye olabildi.
Dursun Çiçek'in tutuklu kaldığı süre 1515 gündür.
FETO, Mahkemesi yine de Ergenekon'dan ağırlaştırılmış müebbet ,Balyoz davasından 16 yıl ceza aldı.Yargıtay bozdu.Beraat etti.
Kendisini tutuklayan hakim ve savcılar FETO terör örgütü kapsamında cezaevine girdiler. Hakkında yalan rapor düzenleyen Adli Tıp Kurumu başkanı ve diğerleri tutuklandı.
Kurmay Albay Dursun Çiçek Türk Adalet tarihinin onurlu sayfalarına geçmiştir.
Dursun Çiçek onca mücadeleden sonra CHP’de ön seçime girerek bileğinin hakkıyla milletvekili adayı oldu. CHP Milletvekili oldu.
Dursun Çiçek Deniz Kuvvetleri'nde olmasına rağmen doksanlı yıllarda Güneydoğu'da aktif görev almış millet psikolojisi üzerine doktora yapmış her konuda Vatan için mücadele etmiş bir insan
Kendisi her görüşten insanlarla görüşmeye açık olduğunu Türkiye’nin her yerinde toplantılara katıldığını söyledi.Cezaevinde iken ülkenin kanaat öncülerine yönelik 1770 civarında olayları anlatan mektup yazmış.Bazıları var ki mektupları geri çevirmiş
(Birden aklıma akil adamlar “dümencileri” geldi. Az daha kahraman oluyorlardı)
15 Temmuz darbe girişimini arkasında ABD ve onun piyonu Feto Terör Örgütünce gerçekleştirildi.
Darbe neden başarısız oldu?
Genelkurmay başkanı ile kuvvet komutanlarının ve bağlı komutanlarının darbe oluşumuna karşı darbe günü aldıkları tedbirler ülke çapında ordu birliklerine verdikleri talimatlar, emir, komuta zincirini darbeciler aleyhine bozdu.
TSK içindeki çok küçük bir yapının darbeyi desteklediğini gösterdi.
Örneğin 1.ordu komutanı genelkurmaydan aldığı talimat üzerine derhal darbeye karşı çıktığını ve bu yönde emirler uygulayarak darbecilerin moralinin bozulmasını sağladığını ve siyasilere destek verdiğini gördük.
1.Ordu, Boğaz Köprüsü’ne veya başka yerlere neden derhal müdahale etmedi?
Halk darbecilere karşı durunca darbeyi bastırmaya yönelecek ordu birlikleri ile isyancılar arasında çıkan çatışmada ağır silahlar kullanılabilir, bu şekilde halktan daha çok insan ölebilirdi.Ayrıca halk dışarı çıkacak ordu birliklerinin isyancı sanabilir ve
arada kalan sivillerden çok kişi ölmesi iç savaşı fitilliyebilirdi.Darbeciler de istediğine kavuşmuş olurdu.
Her ihtimal düşünüldü.Son çare ordu birlikleri devreye girecekti.

Dursun Çiçek,Çukurova Üniversitesi’nde 2005 yılında örgütlerde motivasyon isimli doktora tezi hazırlamış toplum psikolojisini çok iyi analiz edebilen biri.
Dursun Çiçek ,Hakan Fidan kötü bir niyeti yok diyor. Hareketlenmeleri görür görmez, genelkurmay başkanına bildiriyor. Genelkurmay başkanı da zaten bu bilgi üzerine isyancıların emir komuta zincirini kıracak kararlar alıyor.
O anda cumhurbaşkanına ulaşamamış ama korumasına ulaşmış.Ayrıca Hakan Fidan 15 yıl bil fiil ordu da görev almış.MİT isyancılarla çatıştı.Önlemlerden sonra darbe girişiminin ne boyutta olacağı da henüz belli değildi.Allah korusun iç ve dış tehdide karşı en büyük güvencemiz ordumuz.TSK’nın itibar kaybına uğrayacağını da düşünmüş olabilir.
Soruşturmalar sırasında suçsuz insanlar da olabilir.Kendisine yapılan haksızlıkların bir daha yaşanmaması için mücadele edecek
CHP’nin Doğu ve Güneydoğu’da aktif siyasette daha önemli rol alacağını , Eğer darbe girişimi zarar vermezse yaklaşık 6 ay sonra ülkenin bu bölgelerinde PKK’nın gücünün minimum seviye çekileceğini bölgede tehdit kalkınca siyasetçilerin daha özgür hareket edeceğini söyledi.
Bazen medya da “Geçinenler” Dursun Çiçek hakkında yalan haberler yazıyor.
Bunlar bilinçaltı FETO'cu.
Bunların aşağıdaki bilge sözü unutmaması gerekiyor.
“Adaletsizlik sonsuza kadar hükmetmez.”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KOYBOLMAYA YÜZ TUTAN ODABAŞILIK MESLEĞİNİN SON TEMSİLCİLERİ.

KOYBOLMAYA YÜZ TUTAN ODABAŞILIK MESLEĞİNİN SON TEMSİLCİLERİ...  Karaköy Bankalar Caddesi nin her iki tarafı  ihtişamlı binalarla çevrilmiş. Eskiler hanları yaparken küçük esnafı düşünmüşler. Kira ve aidatlarda esnafın ödeyebileceği şekilde düzenlenmiş...  Eski tarihi hanlar yenilenerek ya bankaya ya da otele dönüşüyor... Hanların içindeki onlarca dükkanda zaman içinde başka yerlere taşınacaklar. Mağdur olacaklar... Hanlar kapanınca odabaşılar daha büyük problem yaşayacak. Çünkü onların iş alanları bitecek. Odabaşılar hanların temizlik ve güvenliği ile yönetiminden sorumludur.Buna mukabil kira ücretinin bir kısmını gelir olarak  kendisi toplar. , Yargıtay uygulamasında, odabaşılık kat mülkiyeti sistemine geçilmemesi nedeniyle yönetici ve kapıcısı bulunmayan işhanlarında, bunlara ait görevlerin yerine getirilmesini sağlayan bir meslek olarak nitelendirilmekte, odabaşılarının yaptıkları bu hizmetler karşılığında belli bir miktarda ücrete hak kazanacakları, söz konusu hizmetle

KANUNİ KADİM...

BBP İstanbul İl Başkanı Sn Yaşar Sayan'ı ziyaret etme imkanı bulduk. Osmanlı Devleti'nin aydınları; Gelibolulu Mustafa Ali Katip Çelebi,Hasan Kafi,  Koçi Bey , Naima ve Cevdet Paşa ;devletin çöküşünden toplumun tüm katmanlarını sorumlu tutarak gerçekçi davranmışlardır. Onlar  devletin ve toplumun çöküşünü kaderde aramadılar. "İnsansız mülk olmaz" prensibi ile hareket ettiler... Düşüncelerini çekinmeden açıkladılar,devrin kudretlilerine yazılı rapor olarak sundular... Osmanlının Kanuni kadimi açıklayan  önemli ilkesini, emanetlerin ehline verilmemesinin devletin çünkü şu hızlandıracağını ifade ettiler. Düzenin bozulmasında ki en önemli sebeplerden birinin de aşağı (edani) kimselerin yüksek makamlara getirilmesi  görüldü... Atanan idarecilerin  işlerinde ciddiyetsiz olduğunu ve sadece bugünü düşünüp yarına fazla bakmayan kişiler görev aldığını belirttiler... Halka kaldıramayacağından fazla yük verilmesinin yanlışlığına vurgu yaptılar. Örfi kanunlara uygu

İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI SN SATUK BUĞRA KAVUNCU'YU ZİYARETİMİZ,

İstanbul  İYİ Parti il Başkanı Sn Saltuk Buğra Kavuncu'yu HUSİAD olarak  yöneticimiz Sn Hasan Tunaboylu,kurucumuz Sn Dr Dursun Çiçek, yöneticilerimiz,Sn Yusuf Bayrak  ,Sn Metin Gün,Dr Beyzade Özkahraman, Cahit Bahçeci,Temel Yıldırım,Adem Özdemir, Av Sandra İsabella Tarancı ,Av  Muhammet Yiğit ile ziyaret ettik... Sn Başkan Kavuncu İYİ Parti İl Başkanlığı'nın yerel seçimler hakkındaki çalışmaları konusunda bilgiler verdi, Bizde düşüncelerimizi aktardık. İl Başkanı Sn Kavuncu'yu il  kongresinde ki birleştirici çalışmalarından dolayı tebrik ettik. İl teşkilatı çalışmaları, Çin zulmune karşı Doğu Türkistanlılara verdiği destek, yerel seçimlerdeki gerek İstanbul İYİ Parti il teşkilatının gerekse ,CHPlilerin de takdirini kazanan özverili çalışması, eşsiz samimiyeti ve mütevaziliği ile Sn Kavuncu'yu,İstanbul'u anlamış; irfan ehli ,zihni pak, gönlü temiz ,Türk İslam milliyetçisi  İfrit yayanlara karşı korkusuz ,davasına inanmış ve davası  uğruna hayli zahmet çekme